Niko Pauwels

Verbouwing woning

te Lichtervelde

Deze voormalige hoeve werd recent verbouwd door de vorige eigenaars. Het dak is echter niet geïsoleerd en de zolderverdieping is een lege onafgewerkte ruimte op het ogenblik dat de opdrachtgevers de woning kopen.

Op de zolderverdieping worden drie ruime slaapkamers en een douchecel ingericht. Ook de rechnische ruimte verhuisd naar de verdieping. Voor een van de slaapkamers wordt boven op de bestaande uitbouw achteraan een nieuw volume geplaatst met wijds uitzicht op de aachterliggende velden.

Het dak wordt geïsoleerd zodat de volledige woning ingepakt is in isolatie. Omdat er reeds een aantal ventilatieopeningen gemaakt zijn in het buitenschrijnwerk wordt een ventilatieunit systeem C geplaatst

Via de facebookpagina kun je het verloop van de werken volgen die in de zomer van 2017 aanvangen.